Cengiz Topel İlkokulu 2’nci sınıf öğrencilerinin sahne aldığı “Eşek Kafası Haydar ve Bir Congoloz Dev Masalı” oyunu, seyircisi ile buluştu.

Minikler, sınıf öğretmenleri Gonca Gezer’in desteği ile provalarına başladıkları çocuk oyunu, anne-baba, kardeşleri, yakınları ve okul arkadaşlarına Org. Muhsin Batur Kültür Sitesi Sinema Salonunda sahnelediler. Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olan Enis Zeytinler’in çalıştırdığı, oyuncu titizliği ve seyirciye değer veren tutumları ile alkış alan 21 küçük oyuncu, kendilerine adeta hayran bıraktılar.

Akşam saatlerinde sahnelenmeye başlayan oyun, 40 dakika sürdü. Oyun sonrasında seyircilerini sahnede selamlayan çocuk oyunculara; sahne anısı isimlerinin bulunduğu “Oyun Afişi Belgesi” öğretmenleri Gonca Gezer tarafından sahnede verildi.

Tiyatro Oyuncusu-Yönetmen Enis Zeytinler, oyun ve oyuncular ile ilgili konuşmasında, ’küçümencikler’ dediği tiyatro sever öğrencileri için, “8 yaşında sahneye çıktılar evet hiç korkmadan, çekinmeden sahneye çıktılar. Babalar gibi oynadılar. Onları yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.