Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi’ne yapılan Ahmet Sezer Parkı, törenle hizmete açıldı.

Bir dönem Eskişehirspor Kulüp Başkanlığı yapan ve 2012 yılında vefat eden Ahmet Sezer’in adı, Batıkent Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’nda yapılan parka verildi. Parkın hizmete açılış töreninde konuşan Ahmet Sezer’in eşi Hatice Sezer, büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek Tepbaşı Belediyesi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Törende konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ahmet Sezer ile arkadaşlıklarının çok eski olduğunu ve kendisine olan sevginin hiçbir zaman bitmeyeceğini ifade etti. Ahmet Sezer’e çok özel bir sevgisi olduğunu kaydeden Ataç, “Ahmet ile ilişkilerimiz çok eskidir ve hiçbir zaman da kopmayan, aramızda en ufak kötü bir harfin geçmediği çok güzel bir yaşamımız oldu. Ahmet benim arkadaşımdı, muayenehanede hastamdı. Futbolu beraber seyrederdik. Onunla ilgili acıyı, sevgiyi, neşeyi beraber kutlardık. Bu gerçekten çok güzel bir dönemdi. Ahmet’e çok özel sevgim vardı. Çok içten ve derin dostluğu olan bir kardeşimizdi. Ahmet’i sadece uzun yola uğurladık. O hiçbir zaman bizim canımızdan kopmayacak. Bizimle beraber olacak. Ona olan sevgimiz hiçbir zaman bitmeyecek” dedi.

Öte yandan törende konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ise, çok duygulandığını aktararak, şunları söyledi:

“Ben de çok duyguluyum. Bazen sevdiğim insanla bir şeyler paylaştıysam, yaşadıysam, onun anısına burada yapılan parkın açılışına konuşmak da beni çok duygulandırdı. Her zaman tatlı bir gülüşü ve duruşu vardı. Çoğumuza örnek oldu. Bu ölümü ona yakıştırmadık. Mekanı cennet olsun.”

Tören, konuşmaların ardından parkın açılışı ile son bulurken, törene Ahmet Sezer’in yakınları, Eskişehirsporlu futbolcular ve davetliler katıldı.