Ece Türkiye yönetimindeki Espark Alışveriş Merkez’inde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ümit Güney ’Lider Sensin’ adli kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.

Espark’ta düzenlenen törende kitabını imzalatmak isteyen okurlarıyla tek tek ilgilenen yazar Güner, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Öte yandan imza gününe, Odunpazar Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’da katıldı. Yazar Güney, kitabını yurt dışı görevindeyken yazdığını ve orada bulduğu boşluğu değerlendirerek kitap yazdığını belirtti.

Yazar Ümit Güney, "Yurt dışı görevindeyken biraz yalnızlık çektim ve bu yalnızlığımı, düşüncelerimi kağıda dökerek paylaşmaya çalıştım. Paylaşırken odaklandığım nokta, yöneticilik konusunda benim anladığım düşüncelere ters gelen noktaları tartışırken buldum kendimi. bu tartışmaya yazılı boyutta devam ettim. Yazdıklarımı gördükten sonra biraz dehşete kapıldım. Yazı yazmak öyle spor yapmak gibi değil biraz daha insanı düşünsel açıdan zorlayan şeyler. Yazdıkça mutlu oldum rahatladığımı hissettim. Editör arkadaşım inceledi ve eleştiriler olumlu gelince bende kitabı baskıya verdim. Bilgiyi ön plana çıkaran bir kitap oldu. 500 sayfa liderlik konusunda akademik bir kitabı okumaktansa sizin süzgeçten geçirip de uyguladığınız, uyguladıktan sonra tecrübe edindiğiniz bilgileri derlemiş olmanız daha güzel gibi eleştiriler de yapıldı" dedi.

Güney, "Özellikle üniversiteyi bitirip kendilerine bir kariyer planı, bir hedef koyan gençler için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca Yazar Güney, kitabı hakkında gelen olumlu tepkilerden sonra ikinci bir kitap da yazmayı düşündüğünü söyledi.