Tepebaşı Belediyesi’nin yaşamla buluşma noktası olan beldeevlerinden binlerce kadın, Kültür Gezileri ile tarihi ve kültürel yerleri görmenin mutluluğunu yaşıyor.

Tepebaşı Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında Konya’ya giden 2 bin 400 kadın, düzenlenen organizasyonla Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile buluştu. Düzenlenen organizasyonda kadınlara seslenen Başkan Ataç; “Kültür gezilerimize bazı yerlerden küçük işler diye eleştiri geliyor. Burada binlerce kadınımız var, küçük işler bu sözleri üreten kişilerdir. Biz beldeevlerini açarken Türkiye’de bir ilke imza attık. Bugün kadınlarımızın sahip çıktığı 20 tane beldeevimiz var. Buralar artık beldeevi değil, sizin eviniz oldu. Çanakkale’yi, Anıtkabir’i gezip görüyor, bu ülkede özgürce yaşıyorsak, bu camilerde ezan okunuyorsa Atatürk ve arkadaşlarının eseridir. Bunu inkar edenleri, bunu küçümseyenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

Etkinlikte Tepebaşı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından Eskişehir’in sevilen sesi Mine Sağlam ile kadınlar gönüllerince eğlendiler.