Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kızılinler Projesi’ni kurumlara gerçekleştirdiği ziyaretlerle paylaşmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyetin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Başkan Ataç ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir’e Kızılinler Termal Turizm planı ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Başkan Ataç, “Eskişehir’in konu ile ilgili kuruluşlarına Kızılinler Projesi ile ilgili bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz. Eskişehir Ticaret Odası’nın ardından Sanayi Odası’na da konu ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdik. Kızılinler Projesi’nin Eskişehir için değerinin anlaşılması ve projenin daha fazla kişiye ulaşması adına kurumlara sunumlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir de Kızılinler Projesi’nin Eskişehir açısından önemli olduğunu vurgulayarak Başkan Ataç’a teşekkür etti.