Eskişehir Seyitgazi İlçesi Belediye başkanı Hasan Kalın, yalnız yaşayan ve yaşlı kişileri evlerinde ziyaret ederek sevindirdi.

Başkan Kalın, son olarak Seyitgazi Yazıdere Mahallesi’nde ikamet eden yaşlıları evlerinde ziyaret ederek duasını aldı. Başkan Kalın’ın ziyaretinden ötürü çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, "Ziyaretleriniz bizi memnun ediyor, moral veriyor. Yalnız olmadığımızın farkına varmak moralimizi yükseltiyor. Bizleri unutmadınız, Allah sizden razı olsun" dediler.

Yaşlı ve hastalara hatır sorup ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi olan Başkan Kalın; "Biz sosyal belediyeciliği her alanda uygulamak istiyoruz. Yaşlılarımızın, hastalarımızın ve düşkünlerimizin hep yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İstek ve şikâyetlerini de dinleyerek, çözüm konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yüzlerde ufacık bir tebessüm yaşatabiliyorsak, hayır dualarını alabiliyorsak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlere, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Zekayi Tunç ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.