Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesinde düzenlenen programda hakemlerle bir araya geldi.

Amatör sporun masaya yatırıldığı etkinlikte hakemlere seslenen Başkan Kurt; yeni dönemde Odunpazarı Belediyesinin en büyük hedefinin amatör sporun gelişmesine katkı sağlamak olduğunu kaydetti. Konuşmasında amatör sporun tüm birimlerine katkı sağlamayı görev bildiklerini belirten Başkan Kurt; “Sizlerin başarılı olması için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız” dedi.

Amatör spora olan desteklerinin ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde devam edeceğini ifade eden Başkan Kurt; “Bu nedenle yönetici arkadaşlarla konuştuk. Eksiklikleri işin uzmanlarından dinledik ve bu anlayışla amatör spora destek sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Birinci ligde Eskişehir’den daha çok hakem olması gerektiğini ifade eden Başkan Kurt; “Bu hedefe ulaşmanızda en büyük destekçiniz Odunpazarı Belediyesi olacak” dedi.

Hakemlere malzeme takdimi ile sona eren etkinliğe Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı İlhami Can ve şube üyeleri de katıldı.