Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ali İsmail Korkmaz’ın yapmayı düşlediği projeleri gerçekleştirmek üzere kurulan vakfa destek verdiler.

Genç bir tasarımcının hazırladığı, ‘Düşlerinde Özgür Dünya’ tişörtlerini giyerek birlikte poz veren Büyükerşen, Ataç ve Kurt, bu anlamlı kampanyaya katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

DÜŞLERİNDE ÖZGÜR DÜNYA ALİ İSMAİL KORKMAZ

Bu arada yapılan açıklamada, genç bir tasarımcının tasarladığı ’Düşlerinde Özgür Dünya’ t-shirtleriyle ilgili yapılan anlaşma ile t-shirtlerden elde edilen gelirin Ali İsmail Korkmaz Vakfı’na bağışlanacağı belirtilerek, "8 farklı renkte tasarlanan t-shirtlerin tasarlanma öyküsü, Ali İsmail’in farklılıklar üzerindeki birleştiriciliği ve hep bir ağızdan farklı renkler altında haykırılan “Düşlerinde Özgür Dünya” marşına dayanıyor. Tüm taraftarlar üzerinde Ali İsmail adının ortak nokta oluşundan yola çıkılarak başlatılan projeye birçok sanatçı da destek veriyor. T-shirtlerin satışı ise www.duslerindeozgurdunya.com sitesinden gerçekleştiriliyor" denildi.