Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyeleri, Mihalıççık Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Nuray Akçasoy, Kent Konseyi’nin Eskişehir’deki kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi alanlarında çalışmalar yaptıklarını anlatarak, Mihalıççık ilçesinde de aynı çalışmaları yapmak konusunda Mihalıççık Belediye Başkan Yardımcısı Engin Eren’e bilgilendirme yaptı.

Mihalıççık Belediyesi Meclis üyesi Ünzile Akkaya, ilçedeki kadınlara istihdam sağlamak konusunda desteğe ihtiyaçları olduklarını belirtti. Kadınların evlerinde ürettikleri el ürünlerinin şehir merkezinde satışa sunulması konusunda Başkan Akçasoy ve Kadın Meclisi’nden destek istedi.

Mihalıççık Belediye Başkan Yardımcısı Engin Eren ise, yamaç paraşütü ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve ilçenin yamaç paraşütü konusunda tanıtımının yapılması için Kent Konseyi’nin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Engin Eren, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Mihalıççık ilçesi ile ilgili yapılacak çalışmalarda Kent Konseyi ile işbirliği yapmayı arzuladıklarını vurguladı.