Bursa Yenişehir Muhtarlar Derneği yöneticileri, Eskişehir Pancar Kooperatifini ziyaret etti.

Bursa Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine yeni seçilen Enver Zengin, ilk ziyaretini Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünal’a yaptı. Zengin, ziyaret sırasında, Halil Ünal’a Yenişehir için son derece önemli olan Pancar Kooperatifi satış mağazasının gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgi çok teşekkür etti. Enver Zengin, “Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi, yaptığı çalışmalarla Yenişehir çiftçisine çok büyük katkı sağlamıştır. Yenişehir çiftçisi için Eskişehir Pancar Kooperatifi toprak, hava, su gibi olmuştur. Bu başarının altında da geleceği görebilen bir yönetim anlayışı yatmaktadır. Bu güne kadar gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı Yenişehir çiftçisi adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Eskişehir Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ünal şunları söyledi;

"Kooperatifimizin isminde ne kadar Eskişehir olsa da Bursa il sınırları içinde yer alan İnegöl ve Yenişehir ilçelerimiz de kooperatif olarak bizden hizmet alıyor. Bu anlamda yönetime ilk geldiğimiz günden bu yana hiçbir ayrım yapmadan tüm çiftçilerimize sadece hizmet etmeyi şiar edindik. Bugün 21 mağaza ile çiftçimizin ihtiyacı olan ekipmanı, gübreyi, tohumu, ilacı, yemi ayağına kadar götürüyoruz. Çiftçimiz tarımsal faaliyetleri için artık şehre alışverişe gelmiyor. Pancar Kooperatifinin mağazalarından ihtiyacını karşılayabiliyor. Gelecek hedeflerimiz içinde mağaza sayımızı artırarak tarım marketleri oluşturmak var. Bunun yanında laboratuvar, küspe ve silaj paketleme sistemlerini de kuracağız. Çiftçimizin eğitimi için bir çok faaliyet gerçekleştirdik bundan sonrada gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”