Eskişehir Ticaret Lisesi mezunu sınıf arkadaşları, 35 yıl sonra 7’inci defa Eskişehir’de bir restaurantta düzenledikleri yemek etkinliğinde buluşarak hasret giderdiler.

Eskişehir Ticaret Lisesi 1982 yılı 6/B sınıfı mezunları, “7’inci Geleneksel 6/B’ liler Buluşması” adını verdikleri yemekte bir araya geldiler. Eskişehir’de bir restaurantta gerçekleştirilen yemekli buluşma ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan 6/B’ liler Haber Bilim ve Kültür Bülteni editörü - yazar Ergün Veren, mezunların buluşması ile ilgili konuşmasında dostluklarının sadece yemekte sürmediğini, bir ömür süreceğini ifade etti. Veren konuşmasında; “Eskişehir Ticaret Lisesi 1982 yılı 6/B sınıfı mezunları olarak bu yıl yedinci defa bir araya geldik. Ancak bizim dostluğumuz ve birlikteliğimiz, her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşma yemeklerimizle sınırlı kalmıyor. Aralık ayında 61’inci sayısını yayımladığımız aylık ’6/B’ liler Haber Bilim ve Kültür Bülteni’ ile birbirimizden sürekli haberler alıyoruz ve sınıf arkadaşlarımızla irtibatımızı kesmiyoruz. Geleneksel buluşmalarımızda ve dostluğumuzda, hedefimiz son iki 6/B’ li arkadaşımız hayatta kalıncaya kadar devam etmektir. Ticaret Lisesi mezunları buluşmamıza, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız da katılmaktadırlar” diye ifade etti.

Ticaret Lisesi mezunu sınıf arkadaşlarının 7’inci geleneksel buluşma yemeğinde keyifli anlar yaşanarak, anılar tazelendi. Özel olarak Ticaret Lisesi mezunları 6/B’ liler için hazırlanan 2015 yılı takvimi, Ticaret Lisesi mezunlarına teker teker dağıtıldı.