Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı şair-yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek, ESAB’ın etkinliklerine sağladığı katkı ve verdiği destekler için teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Urfalı, Eskişehir’de ESAB’ın tüm etkinliklerine destek verip katkı sağlayan Başkan Ataç’ın, Eskişehir - Emirdağ kültürel yakınlığını pekiştirdiğini belirtti. Urfalı, "ESAB’ın proje ve etkinliklerinde Başkan Ataç’ın özel ilgisini görmekteyiz. Geçtiğimiz yıl, ’Emirdağ Göç Çalıştayı’ ve ’Emirdağ Etkinlikleri’nde buna bir kez daha tanık olduk. Kendisine teşekkür ederiz’’ dedi.

Ziyarette, geçen yıl gerçekleştirilen ’Emirdağ Çalıştay’ının bildirilerinden oluşan ve ESAB Başkan Yardımcısı yazar-şair Mesut Acet tarafından hazırlanan ’’Göç- Sıladan Yeni Vatana-Emirdağ’’ kitabı ve ’’Emirdağ Topakevi Plaketi’’ Başkan Ataç’a taktim edildi. Ayrıca ESAB üyesi şair Burhanettin Çil, yeni yayınlanan şiir kitabı ’Bergüzar’ı, Başkan Ataç’a makamında kendisine sundu. Samimi bir atmosferde Başkan Ataç’a gerçekleştirilen ziyaret, Ataç’ın ESAB’a teşekkürü ile son buldu.