Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıda, birliğe bağlı esnaf ve sanatkarların yaşadıkları sorunlar masaya yatırıldı.

Birliğin yeni hizmet binasında yapılan toplantıya, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç ile birliğe bağlı meslek odalarının başkanları katıldılar. Toplantıda Birlik Başkanı Ekrem Birsen ve Birliğe bağlı oda başkanları tarafından esnaf ve sanatkarların Tepebaşı Belediyesi ile ilgili sorunları ve istekleri aktarıldı.

Birlik Başkanı Birsen, esnaf ve sanatkarların alışveriş merkezleri ile rekabet edebilmesi için desteklenmeleri gerektiğini, belediyelerce yapılacak kapalı çarşıların esnaf ve sanatkarlara tahsil edilmesinin, yeni küçük çarşıların yaratılmasının esnaf ve sanatkarlar açısından gerekli olduğunu belirtti.

Oda başkanları, işyerlerinin açılış ve kapanış saatlerinin daha uzun tutulması, belediye uygulamalarının tüm şehirde aynı olması gerektiği gibi konularda Başkan Ataç’tan talepte bulunuldular.

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç ise, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, esnaf sanatkarların taleplerini değerlendirdi.