Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi Urban Deck ile Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneğinin (YAPDER) “13’üncü Kent ve Yaşam Ödülleri” kapsamındaki “En Başarılı Tarihsel Dönüşüm”

ödülüne layık görüldü.

Daha yaşanabilir kentler için proje üreten kişi ve kurumları onurlandırmak ve cesaretlendirmek için her yıl verilen ödüller, İstanbul’da bir otelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ise 13’üncüsü düzenlenen ödül töreninde Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi- Urban Deck ile “En Başarılı Tarihsel Dönüşüm” ödülüne layık görüldü.

Alınan ödülle ilgili konuşan Başkan Kurt, “Şu anda kent ve yaşam ödülüyle ilgili Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirmekte olduğu Hamamyolu Projesi, kentin yaşamına doğrudan müdahil olan bir noktada ve çok iddialıyız. Bunun da takdir edilip değerlendirilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Eskişehir’de tarihi dokuyla, Porsuk’la Odunpazarı arasındaki bağlantıyı kuran bir projedir ve bittiği zaman ki, 31 Ekim’de bitecektir. Bittiğinde Türkiye’nin çok dikkate alacağı bir proje olacaktır” dedi.