Hayat Boyu Öğrenme ve Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen beraberlerindeki bir heyetle Çifteler ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

“Girişimcilik İçin Bilişim Semineri”ne katılan heyet, ilgililerden kurslar hakkında bilgi alarak, seminere katılanlarla görüş alış verişinde bulundular. Ardından heyet Çifteler Kaymakamı Süleyman Çelebi ve Çifteler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şen’i makamlarında ziyaret ettiler. Çifteler Kaymakamı Çelebi, Genel Müdür Biçerli’ye Çifteler Sakarıbaşı su altında çekilen bir fotoğrafı hediye etti. Daha sonra Çifteler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Aşure gününe katılan heyet üyeleri, vatandaşlara Aşure dağıttılar. Çifteler Kaymakamı Çelebi, Genel Müdür Biçerli ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Özen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün su kontrol teknesi ile Sakarya nehrinde incelemelerde bulundular.

Son olarak Çiftelerdeki Atatürk Ortaokulu’nda sınıfları ziyaret ederek öğrenciler ile yakından ilgilenen Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, öğretmenler ve veliler ile görüşerek, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilediler. Heyet, daha sonra ilçeden ayrılarak,Eskişehir’e geri döndüler.