Büyükşehir Belediyesi Su Balesi Takımı, İstanbul’da yapılan Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı. Yunuslar Figür Yarışmasında İrem Karakaya ikinci, Feyza Durceylan ise üçüncü oldu.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Senkronize Yüzme Takımı, İstanbul’da yapılan Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarı gösterdi. Şampiyonaya 5 minik sporcu ile katılan Su Balesi takımı, İstanbul Tozkoparan’daki Yüzme Federasyonu Havuzunda yapılan Türkiye Yunus Seçmeleri’ne beş sporcu ile katıldı. Büyük mücadeleye sahne olan yarışmaya İstanbul’dan 5 takım, Anadolu şehirlerinden sadece Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Senkronize Yüzme Takımı katıldı. Şampiyonada 50 sporcu dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Yarışmada, Yunuslar Figür dalında, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Senkronize Yüzme Takımı minik sporcularından İrem Karakaya ikinci, Feyza Durceylan ise hemen ardından üçüncülüğü rakiplerine bırakmadılar. Haluk Okur’un koordinatörlüğünde antrenör Gülçin Şah’ın yetiştirdiği minik balerinler “Yunus-1” belgesi aldılar.