Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları sürüyor.

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyeye bağlı köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde yol yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Belirlenen program kapsamında Karahöyük Mahallesi’nde üst yapı çalışmaları başlatan ekipler, sorunlu bölgelere anında müdahale ediyor. Vatandaşı kış mevsiminde mağdur bırakmamak için çalışmalarına hız kazandıran ekipler, bu kış vatandaşların toz ve çamur içerisinde kalmayacaklarını belirttiler.

BAŞKAN KURT’TAN YAKIN TAKİP

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, üst yapı çalışmalarının gerçekleştirildiği Karahöyük Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, gerçekleştirdikleri üst yapı çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi verdi. Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak Karahöyük Mahallesi başta olmak üzere, Odunpazarı’na bağlı tüm köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerin hiç bir sorunu kalmayacak. Vatandaşlarımız bu kış toz ve çamur içerisinde kalmayacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan Kazım Kurt, vatandaşlara gerçekleştirilen çalışmaların üst yapı ve park bahçeler çalışmaları değil, aynı zamanda sosyal ve insan odaklı projelerinin de olduğu müjdesini verdi.