Odunpazarı Belediyesi, geleneksel hale getirdiği bilgilendirme toplantıları kapsamında, “Odunpazarı Belediyesi’nin 1100 Günü” sloganıyla ESPARK Alışveriş Merkezinde etkinlik alanı oluşturacak ve 3 yılda gerçekleştirdiği, devam eden çalışmaları ile hayata geçireceği projeleri anlatacak.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un göreve geldiği 1100 günlük çalışmaları hakkında, 1 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 15.00’te bilgi verilecek ve etkinlik 7 Nisan 2017 Cuma günü 18.00’e kadar devam edecek. Yapılan açıklamada, “1-7 Nisan 2017 tarihleri arasında etkinlik alanına gelen vatandaşlar birim müdürleri ve belediye çalışanlarından yüz yüze bilgi alabilecek. Etkinliğin ilk günü aynı zamanda İnönü Zaferinin 96’ncı yılana denk geliyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve İsmet İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan ile etkinliğin ilk günü Eskişehirlilere ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’u hediye edecek.

Etkinlik ile ilgili konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Göreve geldiğimiz tarihin üzerinden tam 3 yıl geçti. Bu süre içinde Odunpazarı’nı yükselten, Eskişehir’e değer katan önemli projelere ve yenilikçi hizmetlere imza attık. 1-7 Nisan tarihleri arasında belediyemizin 3 yılda ürettiklerini paylaşmak üzere Eskişehirlileri de aramızda görmekten onur duyacağız” dedi.