Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl konseri büyük bir coşkuya sahne oldu.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) düzenlenen konserde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt hemşerilerini yalnız bırakmadı. CHP eski İl Başkanı Nihat Çuhadar’ın da vatandaşların coşkusuna ortak olduğu konserde, Şef Ferdi Cansız yönetimindeki Yunus Emre Orkestrası, Yeni Yıl Konseri’nde izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

Dans ve ışık gösterilerinin ardından, sanatçılar Emre Oral Burç ve Polen Cengiz başarılı performansları ile konsere gelen vatandaşlara coşkulu dakikalar yaşattı. Eskişehir’in gururu ve Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Simge Sağın da Yeni Yıl Konseri’nde sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile gelen konukları eğlendiren Sağın herkesin yeni yılını kutladı.

BAŞKAN KURT’TAN YENİ YILDA DEMOKRASİ ÇAĞRISI

Odunpazarı’nda yaşanan büyük değişimi coşku ile yaşayan vatandaşlar, düzenlenen konserde Başkan Kurt ile birlikte halay çekti. Başkan Kurt, "Yeni yılda YKSM’de coşku artarak devam edecek. 2015 yılının tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesi diliyorum. 2015 yılının ülkemize ve siz değerli vatandaşlarımıza demokrasi ve hukukun üstünlüğünü getirmesini diliyorum. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Yeni yıl konserinin sonunda yılbaşı çekilişi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yılbaşı çekilişinde kazanan 10 talihli hediyelerini Başkan Kurt’un elinden aldı.