Odunpazarı Belediyesi, yeni dönemde “Ağaçlar bizim her şeyimiz” sloganıyla gerçekleştirdiği projeler ile doğayı ve yeşili koruyarak bakım çalışmalarına devam ediyor.

Yeni dönemde gerçekleştirdiği çalışma ve projelerde doğayı ve yeşili her zaman ilk sırada tutan Odunpazarı Belediyesi, bölgesinde bulunan ağaçlara budama ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri budama çalışmaları kapsamında, son olarak Cunudiye ve Vişnelik Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ağaçların düzenli büyümesi ve gençleştirilmesi amacıyla yapılan budama çalışmaları kapsamında kesilen dallar, ekipler tarafından toplanıyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda ağaçların rahat nefes almaları ve bahara hazırlanmaları sağlanıyor. Ağaç dallarının kesilmesiyle birlikte elektrik ve iletişim hatlarından doğabilecek tehlikeler de önleniyor.

Vatandaşlardan gelen şikâyetleri de değerlendirilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan program dâhilinde, Odunpazarı sınırları içerisindeki tüm ağaçların budama ve bakım çalışmalarını gerçekleştireceklerini ifade etti.