Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK) ve Halk Merkezleri, 2016-2017 Geleneksel Yıl Sonu El Sanatları Sergisini açtı.

Odunpazarı Belediyesi Alaaddin Park Sergi salonunda açılan sergiye, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri, kursiyerler, eğitmenler ve vatandaşlar katıldı. OMEK ve Halk Merkezlerinin bir yıl boyunca ürettiği el emekleri ürünlerden oluşan serginin açılışında konuşma yapan Başkan Kurt, “Bu sergide kursiyerlerimizin bir yıl boyunca ürettikleri ürünleri göreceğiz. Kurslarımıza katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz kurslara katılarak boş zamanlarını en iyi biçimde değerlendirmeyi tercih ettiler. Bu serginin oluşturulmasında emeği geçen ve bu ürünleri üretmeleri için emek harcayan eğitmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kurt ve davetliler OMEK ve Halk Merkezleri kursiyerlerinin ürettiği bir birinden güzel el emeği göz nuru ürünleri inceledi.