Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Başkan Kurt, Odunpazarı tarihinde bir ilke imza atıyor. Belediye imkânları kullanılarak, dezavantajlı kesimlerin yararlanabileceği bir kreş hizmete girmeye hazırlanıyor.

Ihlamurkent Mahallesi’nde bulunan “Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi”nin kasım ayı içerisinde kapılarını minik öğrencilerine açacağının müjdesini veren Başkan Kurt, “Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin yoğun çalışması sonucu kendi imkânlarımız ile kurulan kreş, modern donanımının yanı sıra uzman kadrosu ile çocuklara rahat ve mutlu bir ortam oluşturacak. Kreşin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Kreş ve gündüz bakımeviyle alakalı belediyeden yapılan açıklamada ise, “3-6 yaş grubu çocuklara hizmet verecek olan “Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi” 08.00-17.00 saatleri arasında minik öğrencilere hizmet verecek. Çocuklar kendileri için özel hazırlanan sınıflarda alanlarında uzman iki eğitimci rehberliğinde çağdaş, hareket ve oyun temelli, yaşlarının özelliklerine uygun eğitim alacak. Minikler Odunpazarı Belediyesi sayesinde renkli dünyalarına yeni renkler katacaklar. Minik öğrencilerin beslenmesi konusunda üç öğün yemek hizmeti verileceği kreşte, çevre gezileri düzenlenecek ve önemli gün ve hafta kutlamaları coşkulu ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirilecek. “Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi” için kayıtlar devam ediyor. Kreş hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, 444 26 00 nolu telefondan Mavi Masa’yı arayabilir” denildi.