Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, üyeleri ile ilgili çıkartılan ve yeni çıkartılacak olan kanunlardan dolayı hükümete teşekkür ettiklerini belirtti.

Eskişehir Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, çıkan ve çıkacak olan ilgili kanunlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıya, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’nın yanı sıra derneğin Türkiye’deki şube başkanları, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Derneğin Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, üyeleri ile ilgili çıkartılan ve yeni çıkartılacak olan kanunlardan dolayı hükümete teşekkür ettiklerini belirtti. Şehit ve gazi ailelerini bu kadar yakından ilgilendiren kanunların daha önce çıkması gerektiğini vurgulayan Şahin; “Hükümetimize ve bu kanunlarda emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Artık hiçbir şehidimizin, gazimizin ailesi eskisi kadar mağduriyet yaşamayacaklar” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından toplantıya konuk olan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’ya plaket verildi. Plaket sonrası topluca fotoğraf çektirildi.

Açılışın ardından Şube Başkanı Hacı Şahin tarafından basına kapalı olarak kanunlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.