Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kullandığı kent mobilyaları ve kentsel tasarımlar hakkında Başkan Büyükerşen’den bilgi alan Ekrem Eşkinat, Eskişehir’in çok güzel bir kent olduğunu ifade etti. Ailesinin bazı üyelerinin Eskişehir’de yaşadığını ve kendisinin de Anadolu Üniversitesi mezunu olduğunu söyleyen Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi olarak, şehircilik çalışmalarının yanı sıra sanatsal ve kültürel etkinliklere de ağırlık verdiklerini ve Eskişehir’in örnek alınacak önemli bir kent olduğunu sözlerine ekledi. Eşkinat ayrıca, Yılmaz Büyükerşen’i şehircilik konusunda bir konuşma yapmak üzere Süleymanpaşa’ya davet etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, başkanlığının ilk yılında olan Ekrem Eşkinat’a çalışmalarında başarılar diledi. Büyükerşen, yeni ve farklı projeler ortaya çıkarmanın ve vatandaşların bu projelere ilgi göstermesinin belediye başkanlığının en güzel yönü olduğunu anlattı.