Odunpazarı Belediyesinin büyük desteği ile mahalle meclisi çalışmalarına hız kazandıran Odunpazarı Kent Konseyi, Sümer Mahalle Meclisini kurdu.

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı Hasan Atak, Sümer Mahalle Muhtarı Abdullah Ataklı ve mahalle sakinleri katıldı.

Sümer mahallesinin bundan sonraki süreçte sesi olacak mahalle meclisinin kurulmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt yaptığı konuşmada, örgütlenmenin sivil ayağını kent konseylerinin oluşturduğunu kaydetti. Konuşmasında kent konseylerine verdiği önemi altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, “Vatandaşların yaşadıkları mahallenin sorunları ile ilgili söylemek istediği bir çok konu var. Ancak seslerini duyuracak bir platformları yok. Bu anlamda kent konseyleri ve mahalle meclisleri büyük önem taşıyor. Halkın sesi oluyor. Bizleri eleştiriyor, hatalarımızı dile getiriyor. Gerçek bir tartışma ortamı sağlıyor. Bu ortamın gelişmesini sağlayacağız” dedi.