Tepebaşı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı, ulusal ve uluslararası başarılara imza atan sporcular yetiştirerek Eskişehir’in gururu olmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Gülsena Karakuyulu 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Belek’te gerçekleşen, "Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası"nda, altın madalya alarak Eskişehir’i gururlandırdı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama gecesinde, Tepebaşı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı daha büyük başarılara imza atacağının sözünü verdi. Düzenlenen kutlama gecesinde; Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı Türk Bayrakları ile karşılayan sporcular, gecede sergiledikleri gösterilerle katılımcılardan büyük alkış aldılar.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, amatör spor ve sporcularla büyük başarılara imza attıklarını belirterek, geleceğe güvenle bakan bir sporcu ordusu yetiştirdiklerini söyledi. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Ataç, daha sonra teknik heyet ve sporcularla kutlama pastası kesti.