Tepebaşı Belediyesi personeli, her yıl gerçekleştirilen geleneksel yeni yıl kutlamasında bir araya geldi.

Bir düğün salonunda gerçekleşen yeni yıl kutlamasında Tepebaşı Belediyesi’nin birimlerinde çalışan personel aileleri ile bir araya gelerek başarılı bir yılın yorgunluğunu attı. Gerçekleşen etkinlikte personelle buluşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yoğun ve başarılı bir yıl geçirdiklerini belirterek bu çalışmalarda her kademeden her noktada emek harcayan personelin başarının mimarı olduğunu söyledi.

Başkan Ataç, ülkede yaşanan olumsuzluklara rağmen Tepebaşı Belediyesi’nin insana değer katan çalışmaları ile bölgeyi büyüterek Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Başkan Ataç “İnsana değer katan çalışmalar sadece bir kenti değil mutluluğu da büyütür” derken bu mutluluk işini severek yapan, çalışkan bir ailenin, Tepebaşı Belediyesi’nin başarısıdır. Tüm çalışma arkadaşlarıma huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum" dedi.

Tepebaşı Belediyesi taşeron işçileri, Başkan Ataç’a kendileri adına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Ataç, taşeron işçiliğe karşı olduklarını belirterek “Tepebaşı bünyesinde çalışan taşeron arkadaşlarımın güvencesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gece personel için düzenlenen sürpriz çekilişler ve Tepebaşı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösterisi ve Eskişehir’in sevilen sanatçısı Ali Rıza Saltuk’un konseri ile devam etti.