Tepebaşı Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının başlaması ile birlikte vatandaşların rahatlığı için çalışmalarını hızlandırdı.

Yapılan açıklamaya göre; soğuk hava ve yağan kara rağmen kent içinde yoğun olarak kullanılan kaldırımlarda kar küreme çalışması yapan temizlik işçileri ile buzlanma görülen çevre mahalle yollarında tuzlama yapan Fen İşleri ekipleri titiz bir çalışma yürütüyor. Hava sıcaklığının düşmesi ve kar yağışının başlamasıyla birlikte tuzlama çalışmaları yapan ekipler, halkın olumsuz koşullardan etkilenmemesi için son teknolojiyle donatılmış araçlarla tuzlama çalışmalarını yürütüyorlar. Elle tuzlamaya göre tuz sarfiyatında önemli oranda tasarruf sağlayan makineler asfaltın zedelenmesine de engel oluyorlar.

Açıklamada, “Tepebaşı Belediyesi kar ve buzlanmayla mücadele için son teknolojiyle donatılmış tuzlama aracı kullanırken, ekipler 24 saat boyunca hazır bekleyerek, Tepebaşı sakinlerinin güven içinde ulaşım olanaklarından yararlanmasını sağlıyorlar” denildi.