Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanı Gaye Enbatur ve dernek üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

“Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 80. Yılında Kadın ve Siyaset” konulu panele katılmak için Eskişehir’de bulunan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanı Gaye Enbatur ve dernek üyeleri, Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı kutladılar. Dernek Genel Başkanı Gaye Enbatur ziyarette, dernek çalışmaları ve derneğin kuruluş süreci hakkında bilgi verdi. Enbatur ayrıca, Eskişehir’in Yılmaz Büyükerşen gibi bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı bir kent olduğunu vurgulayarak, “Sayın Büyükerşen’in başarılarını Türkiye ve Dünya biliyor. En son Çin’den aldığını ödül dolayısıyla da Büyükerşen’i ve ekibini kutluyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 80. Yılı’nı kutladı. Büyükşeren ayrıca, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.