Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesinin muhtarları ile bir araya geldi.

Şahin, toplantıda muhtarların halkın sesi, nefesi olduğunu belirterek, sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çekti. Yaklaşık 7 ay önce göreve geldiğini hatırlatan Şahin, değişimin kolay olmadığını ve bunun sağlıklı yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

Bütün ilçelerin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanmasıyla yeni bir alt yapıya ihtiyaç duyulduğuna işaret eden Şahin, şöyle konuştu:

“Biz milletvekili arkadaşlarımızla beraber Ankara boyutunu şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak bir çalışma yapmaya çalıştık. Buradaki amacımız, insanımızın hayır duasını almak, yaşam kalitesini ve vatandaş memnuniyetini artırmak.”

Şahin, yeni bir bilgisayar programıyla, muhtarların yetkililere daha hızlı ulaşıp sorunlarını aktaracağı teknolojik alt yapı oluşturmaya çalıştıklarının müjdesini verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak da sorunların Ankara boyutundaki çözümü noktasında Gaziantepli milletvekilleri olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise yaklaşık 1 milyona ulaşan ilçe nüfusunun ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Sosyal tesis, yol, kaldırım, alt yapı, aydınlatma gibi bir takım eksikliklerin dile getirildiği toplantı sonrası Şahin ve beraberindekiler, bazı mahallelerdeki sorunlar ve eksiklikleri yerinde görmek için incelemelerde bulundu.

Karataş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.