Şerbetçi Mimarlık ve İç Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Şerbetçi, Gaziantep’te basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Basını çok önemsediklerini dile getiren Şerbetçi, şirketin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Gaziantep’te 5 yıl önce Aysel Şerbetçi tarafından kurulan Şerbetçi Mimarlık ve iç Mimarlık, ticari yatırımlarına devam ediyor. Aysel Şerbetçi Mimarlık, Çukurova ve Güneydoğu bölgesinde geniş bir pazarlama ağı kuran Koleksiyon Mağazası’nın Adana ve Gaziantep bölgesel bayisi oldu. Koleksiyon, ev ve ofis yaşamı için mobilya üretmenin ötesinde yaptığı bütünsel önermelerin yanı sıra, yaşam ve çalışma kültürlerine değer katan bir marka olarak tanınıyor.

Şerbetçi Mimarlık ve İç Mimarlık, Gaziantep merkezli bir şirket olmasına rağmen, ulusal bazda yürüttüğü başarılı projelerle tanınıyor. Şerbetçi Mimarlık, Güneydoğu bölgesinde başarıyla yaptığı projelerden sonra İstanbul ofisini de hayata geçirerek önemli projelere imza attı. İstanbul N5 Suites İstanbul Balance Güneşli, Vali Konağı Şerbetçi Mimarlık’ın en çok konuşulan projelerinin başında geliyor. Şerbetçi Mimarlık şu sıralar Kıbrıs’ın en büyük otel projesini de ünlü turizmci Cenk Kınay ve Premium Partnerchip ile partnerlik oluşturarak birlikte hayata geçirmeye hazırlanıyor.

KOLEKSİYON İLE YENİ BİR PROJE DAHA

Kendi adını verdiği şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Aysel Şerbetçi, yaşam ve çalışma alanlarına yönelik geniş bir ürün gamına sahip Koleksiyon Mağazası ile 2 yılı aşkın bir süredir devam eden işbirliğini daha da artırdı. 2012’de Gaziantep’te konsept bir mağaza açan Aysel Şerbetçi, Gaziantep ve Güneydoğu’da bir çok başarılı projelere imza atmıştı. Ardından Koleksiyon’un mobilya ağını genişleterek Adana’da büyük bir ev ve ofis Show romunu hayata geçirdi. Şimdi ise geniş pazarlama ağı ile Çukurova ve Güneydoğu bölgesinde daha aktif projelere imza atmayı hedefliyor.

Koleksiyon markasıyla Güneydoğu’dan sonra Çukurova bölgesine de hitap edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aysel Şerbetçi, Ev, ofis, otel, restoran, kafe ve kamu projeleri gibi farklı alanlar için mobilyadan aksesuar, halı-kilim ve tekstil ürününe kadar çeşitlenen ürün portföyünü köklü geçmişiyle, çok farklı hacimlerdeki projeler için mimar, iç mimar ve tasarımcılara sunacaklarını açıkladı.

Aysel Şerbetçi, yakın gelecekte bunlar gibi birçok yeniliği Gaziantep’e getireceklerinin altını çizdi. Gerek ev gerekse ofislere yönelik olarak geliştirilen birçok yenilikten büyük bir heyecan duyduklarını belirten Şerbetçi tüm bunları birebir deneyimlemek üzere tasarım severleri mağazalarına davet etti.

Koleksiyon Gaziantep; ofis, iş yaşamı ve projeler dışında ev yaşamının ana karakteri mobilyalardan, gelenekselliğin izlerini zemine taşıyan halı-kilim serileri ve zarafet dolu sunumlar için hikayeleriyle pekişmiş sofra ve aksesuar ürünlere de ev sahipliği yapıyor. Mağazada bulunan tasarımlar bölgenin estetik ve zarif evlerinde yerini buluyor. Koleksiyon tasarımları yanında Tonon, Interstuhl, Fasem gibi ithal mobilyalarla birlikte, dünyanın önde gelen aydınlatma markalarından Foscarini ve Slamp’in ürünleri de tasarım severlere sunuluyor.