Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Vefa Hizmeti” projesi kapsamında ekipler tarafından evi temizlenen yaşlı ve bakıma muhtaç Mehmet ve Emine Ok’un evine misafir oldu. Aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, yaşlı çiftin sıkıntılarına ortak oldu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelere yönelik düzenlenen Vefa Hizmeti projesi kapsamında, Umut Mahallesinde ikamet eden Mehmet ve Emine Ok’un evi ekipler tarafından baştan aşağı temizlendi. Evin camları, yerleri, mutfak eşyaları ve evin her yerini temizleyen ekipler, yaşlı çifti mutlu etti. Vefa Hizmeti projesi kapsamında evi temizlenen aileleri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşlı çiftin evine misafir oldu. Mehmet amca ve Emine teyze ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, bir süre sohbet etme imkanı buldu. Vefa hizmeti projesi kapsamında Mehmet amca ve eşi Emine teyzenin evini temizlendiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Mehmet amcamla beraber Emine teyzemizi evlerinde ziyaret ettik. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Biz her zaman onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Vefa hizmetini geliştirerek hizmetlerimize devam ediyoruz. Ekipten arkadaşlarımız gelip yer tespitini yapıyorlar ve ondan sonra temizlik, ev bakımı ve buna benzer ne tür hizmet varsa yapmaya çalışıyorlar. Her zaman büyüklerimizin dualarına talibiz. Onların sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri bizim için büyük bir mutluluk. Her ikisine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Evlerinin temizlik ekipleri tarafından temizlenmesinden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren Mehmet Ok ve eşi Emine Ok ise, “Eşimle birlikte yalnız yaşıyoruz. Hasta ve yaşlı olduğumuz için evimizi doğru dürüst temizleyemiyorduk. Belediyemizden temizlik ekipleri gelerek, evimizin her yerini baştan aşağı yıkayıp temizlediler. Allah kendilerinden razı olsun. Bugünde Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu evimizi ziyaret ederek, bizleri onurlandırdılar. Her türlü sıkıntılarımızda yanımızda olacaklarını dile getirdiler. Başkanımıza bizler için yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve Allah başımızdan eksik etmesin diyoruz” diye konuştular.

Bir süre daha yaşlı çift ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, Ahmet amca ve Emine teyzenin elini öperek evden ayrıldı.