Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutları’nın 2 Nisan 2017 tarihinde çekilecek kura ile hak sahipleri belirlenecek.

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun özellikle dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için başlattığı proje kapsamında Mavikent 1.2.3. ve 4. etapta binlerce aile ev sahibi olurken, 1000 ailenin daha Mavikent 5. Etapta ev sahibi olabilme hayalleri gerçeğe dönüşüyor. Daha önceki 4 etaptan 3 bin ailenin yararlandığı projenin 5. etap kura çekilişi 2 Nisan 2017 tarihinde yapılacak.

Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda sabah saat 09:00’da gerçekleşecek çekilişe 32 bin 117 kişinin dahil edildiği açıklandı. Noter huzurunda gerçekleşecek kurada bin asil ve bin yedek isim belirlenecek.

"Konut yapmaya devam edeceğiz"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 32 bin 117 kişinin başvurduğu Mavikent Konutları 5. etapta kısa süre sonra inşaat çalışmalarının başlayacağını belirterek, "Vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yaptık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Dar gelirli vatandaşlarımız için konut yapmaya devam edeceğiz. 2 Nisan 2017 tarihinde Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda sabah saat 09:00’da 5. Etap kura çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Bu çekiliş sonrasında 1000 vatandaşımız daha ev sahibi olacak" dedi.

"Herkesi ev sahibi yapmak hayalim"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, evsiz kimsenin kalmaması için çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın yaşanabilir bir alana ve evlere sahip olabilmeleri için kentsel dönüşüm projeleri yapıyoruz. Benim hayalim herkesin kendi evine sahip olması. Bu konuda da Şahinbey Belediyesi olarak, çok önemli projelere imza attık. İlçemizdeki çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak, vatandaşlarımızı ev sahibi yapabilmek için çalışıyoruz” diye konuştu.