Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 20 yıl önce geçirdiği hastalık nedeniyle belden aşağısı felç olan 47 yaşındaki Aysel Sezişli’ye tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Yazıcık Mahallesi’nde yaptığı incelemeler sırasında kendisini çaya davet eden bir ailenin isteğini geri çevirmeyerek evlerine misafir oldu. Aile bireyleriyle çay içip sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, evin en büyük çocuğu olan ve yürüme engelli olan Aysel Sezişli’nin tekerlekli sandalyesinin eski olduğunu görünce ilgili birimlere talimat vererek Şahinbey Belediyesi’nden yeni tekerlekli sandalye getirtti.Başkan Tahmazoğlu, getirilen tekerlekli sandalyeyi engelli kadına hediye etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun, kendilerini ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aysel Sezişli, “Başkanımızın bizi ziyaret etmesi bile benim için büyük bir mutluluktu. Kendisini görmeyi çok istiyordum sağ olsun bizi kırmayarak geldi. Bunun üzerine birde eski sandalyemin yerine yenisini getirterek bana hediye etti. Allah, Tahmazoğlu Başkanımızdan razı olsun” dedi.

Şahinbey Belediyesi olarak engelli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve engellerini kaldırmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tahmazoğlu, bu alandaki çalışmaların devam edeceğini ifade etti.