Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla lösemi hastası çocukları ziyaret etti. Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören çocuklara oyuncak hediye edip, onlarla birlikte resim yaptı. Hastanedeki çocuklarla tek tek ilgilenip çocukların oyun etkinliklerine katılan Tahmazoğlu, ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Buraya yapılan ziyaretlerin küçük hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, duyarlı insanlara lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulundu. Yaptığı ziyaretler esnasında çocukların yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:

"Her yıl 2-8 Kasım tarihleri arası “Lösemili Çocuklar Haftası” olarak kutlanıyor. Biz de bu hafta münasebetiyle onkoloji hastanemizde yatan çocuklarımızı ziyarete geldik. İçerde yatıp tedavisi devam eden hastalarımız da var. Şu an durumu daha iyi olup yanımızda olan hastalarımız var. Biraz önce yatan hastalarımızı da ziyaret ettik. Buradaki doktorlarımız ve personellerimiz gerek temizlik ve gerekse düzen yönünden çok iyi olduklarını gördük. Hastalarımız taburcu olduktan sonra 15 günde bir kontrole gelmek suretiyle tedavileri devam ediyor. Ben emeği geçen tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Lösemili hastalarımıza da bir an önce acil şifalar diliyorum.”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, lösemi hastalarını ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı.