Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, henüz 2 yaşındayken yapılan yanlış bir enjeksiyon sonucu engelli kalan 40 yaşındaki Nazile Dudu’yu evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Nazile Dudu, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

NAZİLE DUDU MUTLULUĞUNU AİLESİYLE PAYLAŞTI

38 yıl önce rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede yanlış bir enjeksiyon yapılması sonucu yürüme engelli olan 40 yaşındaki Nazile Dudu, maddi durumu yetersiz olduğu için Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’nı arayarak, akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Belediye yetkilileri tarafından yapılan incemeler sonucunda akülü tekerlekli sandalye almaya hak kazanan Nazile Dudu’yu Münifpaşa Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Bir süre Nazile Dudu ve ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, getirmiş oldukları akülü tekerlekli sandalyeyi Dudu’ya takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu ailesiyle birlikte paylaşan Nazile Dudu, tekerlekli sandalyesine binerek, Başkan Fadıloğlu ve ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Nazile Dudu; “Henüz 2 yaşındayken geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı götürüldüğüm hastanede, yapılan yanlış bir enjeksiyon sonucu engelli kaldım. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Maddi durumum yetersiz olduğu için alma imkanım yoktu. Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik ve sağ olsunlar bir akülü tekerlekli sandalye getirecekleri sözünü verdiler. Bugün de Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizleri ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum ve Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin diyorum” dedi.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATA TUTUNMALARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizen Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise; “Bugün Nazile kardeşimizin misafiriyiz. Küçük yaşta yapmış olduğu yanlış bir enjeksiyon sonucu maalesef engelli olmuş. Tabi sokağa çıkamayınca sıkıntı yaşıyordu. Bizde onun sokağa çıkması için yardımcı oluyoruz. Hayattan kopmaması ve sokağa rahat çıkması için bugün kendisine akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Her zaman söylediğimiz gibi biz milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Milletin emanetini millete tekrar hizmet olarak götürmeye çalışıyoruz. İnşallah bu şekilde daha huzurlu ve mutlu bir hayat sürer. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ” diye konuştu.

Bir süre daha Nazile Dudu ve ailesiyle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak evden ayrıldı.