Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkı ziyaretçilerine lale hediye etti. Lale armağan edilen vatandaşlar, sürpriz dolayısıyla mutlu ve memnun olduklarını ifade etti.

Baharın gelmesiyle birlikte hafta sonunu değerlendirmek isteyen Gaziantepliler, Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı’na büyük ilgi gösteriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi başta olmak üzere bir çok yeniliğin yapıldığı Dülük Tabiat Parkı’na giden vatandaş, hafta içinde yaşadıkları yoğunluğunun stresini atıyor. Dülük Tabiat Parkı içerisinde gezen vatandaş, çeşit çeşit renklerle bitkilerin süslediği Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelalenin oluşturduğu manzaraya hayran kalıyor. Dülük Tabiat Parkı’nda eşleri ve çocuklarıyla birlikte olağanüstü manzaraları çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiren ziyaretçiler, keyifli anlar yaşıyor.

Ziyaretçilere sürpriz yapan Şehitkamil Belediyesi, tüm ziyaretçilere lale hediye etti. Dülük Tabiat Parkı’nı ziyarete gelenler, armağanın kendilerini çok mutlu ve memnun ettiğini söyledi. Ziyaretçiler, Dülük Tabiat Parkı’nın doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdi.

Ziyaretçiler, keyifle zaman geçirilebilecek çok güzel bir alanı hizmete açtığı için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür etti.