Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde gerçekleştirdiği Durum Tespit Sınavı (DTS) GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Doruk Yağcı, toplam 34.031 öğrenci arasında 700 tam puan alarak il birincisi olurken aynı sınavda 7 öğrenci il üçüncüsü, üç öğrenci il dördüncüsü ve dokuz öğrenci de il beşincisi olarak GKV Özel Okullarının ismini bir kez daha başarı listesine yazdırdılar.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik, “Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizdeki tüm ortaokullarda yapılan TEOG Durum Tespit Sınavı “DTS-1” de GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Doruk Yağcı, toplam 34.031 öğrenci arasında 700 tam puan alarak il birincisi olmuştur. Bunun yanı sıra 8. sınıflarımızdan yedi öğrencimiz il üçüncüsü, üç öğrencimiz il dördüncüsü ve dokuz öğrencimiz il beşincisi olarak büyük bir başarı kazanmıştır. GKV Özel Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri puan ortalamalarında 291 okul arasında il birincisi, 5. sınıf öğrencilerimizden Umut Barış İnanç il ikincisi, İrem Taşar il dördüncüsü, İrem İyiköşker il beşincisi olmuştur. Aynı sınavda Kenan Kerem Özçınar’ın il dördüncüsü, iki öğrencimizin il altıncısı ve iki öğrencimizin il yedincisi olduğu 7. sınıflarda öğrencilerimiz ilk 10’da 8 derece elde etmişlerdir” dedi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde gerçekleştirdiği Durum Tespit Sınavı da başarı elde eden öğrenciler GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili’yi makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Vergili öğrencileri kutlayarak aynı başarıyı TEOG’da da beklediklerini ifade etti. Öğrencilere elde ettikleri başarılardan dolayı GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili ve Ortaokul Müdürü Ali Bozgeyik tarafından günün anısına birer başarı plaketi verildi.