Gaziantep’in benzersiz konut projesi ICONOVA, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ kategorisinde Türkiye ve Avrupa birinciliği, ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorisinde de Türkiye birinciliğini aldı.

Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce projenin katıldığı ve alanında en iyi projelerin ödüllendirildiği International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri), sektörün en önemli yarışması konumunda. Günümüz ve geleceğin en iyi yapılarının projelerini seçildiği yarışmada, Gaziantep’te yapımı süren ICONOVA Projesi adeta gövde gösterisi yaptı.

AVRUPA’DA 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI

Avrupa’nın en önemli projelerinin katıldığı yarışmada ICONOVA, ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ ve ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorilerinde biri Avrupa, ikisi Türkiye birinciliği olmak üzere toplam 3 birincilik ödülünün sahibi oldu. ICONOVA Projesi, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ‘En iyi yüksek katlı mimari konut projesi’ kategorisinde Türkiye ve Avrupa birinciliği, ‘En İyi Konut Geliştirme Projesi’ kategorilerinde de Türkiye birinciliği aldı.

“BU ÖDÜLLLER GAZİANTEP’İN”

İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan törende ICONOVA’nın ödüllerini, Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Acar ve Uğur Şireci birlikte aldı. Ödülün ardından Acar ve Şireci duygularını “Bu gurur Gaziantep’in. ICONOVA olarak ödülü Gaziantep adına alıyoruz” şeklinde paylaştı.

‘Benzersiz proje’ sloganıyla çıktığı yolda, iddiasını uluslararası arenaya taşıyan ICONOVA, aldığı bu 3 ödül ile törende bulunan katılımcıların da büyük takdirini topladı.

BENZERSİZ BİR PROJE

Her geçen gün gelişen ve Türkiye’ye örnek olan Gaziantep’in algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje olan ICONOVA, mimari tasarımından, inşaat uygulama süreçlerine kadar benzersiz bir gayrimenkul projesi. Sakinlerinin konforu, rahatlığı ve güvenliği için her detayın düşünüldüğü ICONOVA bambaşka bir Gaziantep vaat ediyor. Eşsiz lokasyonu ile şehrin stresinden uzak, doğal ve huzurlu bir ortama özlem duyanlar için ideal bir yaşam alanı olacak olan ICONOVA, aynı zamanda birikimlerine değer katmak isteyenler için de mükemmel bir yatırım aracı olacak.