Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Görme Engelliler Spor Kulübü’nün milli sporcularını makamında kabul etti.

Şehitkamil Belediyesi, amatör ve profesyonel spor branşlarına desteklerine devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye’yi ve Gaziantep’i yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda temsil eden 9 başarılı görme engelli milli sporcuyu makamında ağırladı ve sporculara eşofman takımı ile spor ayakkabısı desteğinde bulundu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, makamında kabul ettiği milli sporcularla yakından ilgilendi ve onların sorunlarını dinledi. Özellikle engelli sporcuların her zaman destekçisi olacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, görme engelli sporculara başarı diledi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunlar söyledi:

“Bugün Gaziantep Görme Engelliler Spor Kulübü’müz bizi ziyarete geldi. Normal şartlarda 7 branşta faaliyet gösteriyorlar. 9 milli sporcumuz, uluslararası yarışmalarda ödül almış kardeşlerimizle beraberdik. Tabi görme engelli kardeşlerimizin atletizmde bu kadar başarılı olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bizim de Şehitkamil Belediyesi olarak amacımız yalnızca kendi spor kulübümüze destek vermek değil, özellikle amatöre destek vererek mutfak faaliyetini gösterip öncelikle Şehitkamil, daha sonra Gaziantep ama asıl amacımız Türkiye’yi temsil edebilmek.

Görme engelli sporcularımız da uluslararası arenada bizleri temsil ederek ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiler. Onları tebrik ediyorum. Onlara bugün ihtiyaçları olan malzemeleri temin etmeye özen gösterdik. Bundan sonraki finallerin Rio’da olduğunu öğrendim. Rio’da yapılacak müsabakalarda da güzel bir başarıyla döndüklerinde yeniden ödüllendirmiş olacağız. Ben hepsine yürekten başarılar diliyorum.”

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.