Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları CAS ve Toplum Hizmeti Kulübü’nün yürüttüğü proje kapsamında alınan bot ve ayakkabılar, Ağrı’nın Tutak ilçesindeki bir köy İlkokulundaki öğrencilere gönderildi. bot ve ayakkabıları alan öğrenciler ise mektup yazarak, teşekkür etti.

Bir birinden farklı ve başarılı projelere imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları CAS ve Toplum Hizmeti Kulübü, program çerçevesinde hazırladıkları Mutluluk Giysin Çocuklar Projesi kapsamında çeşitli faaliyetler düzenleyerek, gelir elde etti. Okul koridorlarında evlerinden getirdikleri pasta, kek ve diğer bazı malzemeleri arkadaşlarına satan kulüp öğrencileri, elde ettikleri gelirle kış aylarının en yoğun yaşandığı bölgelerden olan Ağrı’daki bir köyü seçerek, eğitim öğretim gören öğrencilere ayakkabı ve bot gönderdi. Öğrenciler satın aldıkları kışlık ayakkabı ve botları, kargo kolilerine de kendileri yerleştirdi.

Kısa bir süre sonra Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin yolladığı kargolar Ağrı’nın Döşkaya ilçesinin Tutak köyündeki Döşkaya İlköğretim Okulu öğrencilerine ulaştı.

Mektup yazarak, teşekkür ettiler

Kendileri için gönderilen ayakkabı ve botları görünce şaşıran köy okulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerine yansırken kendilerine destek olan GKV Özel Okulları öğrencilerine mektup yazarak teşekkür etti. Öğrencilerin mektuplardaki duyguları, GKV öğrencilerine buruk bir mutluluk yaşattı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları CAS ve Toplum Hizmeti Kulübünün birçok projeye başarıyla imza attığını ifade eden Liseler Müdürü İsmet Tiryaki öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı kutlayarak, önümüzdeki dönemlerde bir birinden farklı projelerin gerçekleştirileceği müjdesini verdi.