Gaziantep Ülkü Ocakları, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yılı münasebetiyle yürüyüş düzenledi.

Kırkayak Parkı’ndan başlayan yürüyüşe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Ülkü Ocakları Gaziantep Başkanı Mehmet Doğan, MHP Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ve partililer katıldı.

Düzenlenen yürüyüşte, partililer tekbirler eşliğinde Gaziler Caddesi’ne kadar yürüdü. Ana caddede seyir halinde olan sürücüler de araçlarını durdurarak yürüyüşe destek verdi. Yoldan geçen vatandaşlar da mehter takımını cep telefonlarının kameraları ile kayda aldı.

Törende konuşan Ülkü Ocakları Gaziantep Başkanı Mehmet Doğan, ”Düşmanın esaretinden Gazi şehrimizi kurtarmış, şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi huzurunda bulunuyoruz. Bizler ecdadına layık olmaya çalışan ülkücü hareketin neferleriyiz. Ülkü ocakları geçmiştin bugüne geçmişine sahip çıkmış milli ve manevi değerlerini hiçbir zaman kaybetmemiştir ”dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ise, ”Öncelikle Gaziantep’in kurtuluş gününün şanına yakışır şekilde organize etmek suretiyle kutlayan eskiyi şehitlerimizi bize hatırlatarak bu programı düzenleyen ülke ocaklarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından tören sona erdi.