Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Zehra Döşüçukur, Kulüpler Avrupa Şampiyonası’nda taekwondo da Avrupa şampiyonu oldu.

25-26 Kasım tarihlerinde Antalya’nın Belek İlçesinde düzenlenen Kulüpler Avrupa Şampiyonası’na Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü temsilen katılan Taekwondocu Zehra Döşüçukur, 49 kiloda tatamiye çıkararak gösterdiği performans ile Avrupa şampiyonluğu elde etti. Taekwondo’da önemli başarılara imza atan Döşüçukur, bu müsabakadan da eli boş dönmedi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Taekwondo Gaziantep İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur, emeği geçenlere teşekkür etti. Gaziantep’i her alanda temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur, ”Sporcumuzu gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bizler gittiğimiz her müsabaka alanında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da temsil etmeye devam edeceğiz. Önemli başarılara imza atıyoruz. Bu da bizi haklı olarak gururlandırıyor. Tabiki bu başarılara İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran’ın da katkıları ve destekleriyle ulaşıyoruz. İl Müdürümüze şuana kadar bizlere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda yer aldı. Kendisi spora ve sporcuya çok fazla önem veriyor. Bu da bizi mutlu ediyor ve başarıya sürüklüyor” dedi.

Avrupa Şampiyonu Taekwondocu Zehra Döşüçukur ise Gaziantep’i bu alanda gururla temsil ettiğini ifade ederek emeği bulunan herkese teşekkür etti.