Gaziantep’in Aydıntepe Mahallesi’nde bazı vatandaşlar, yaklaşık iki gündür elektriklerinin olmadığını ve TEDAŞ’a bilgi vermelerine rağmen arıza ekiplerinin gelmediğini iddia etti.

Gaziantep’te özellikle kış mevsiminin gelmesiyle elektrik kesintileri daha sık yaşanmaya başladı. Aydınkent Mahallesi’nde ikamet eden bazı vatandaşlar, yaklaşık iki günden bu yana elektriklerinin olmadığını söyledi. TEDAŞ’ı defalarca aradığını söyleyen mahalle sakini Şakir Yıldız, İHA’ya açıklamalarda bulundu.

"DOLAPTAKİ YİYECEKLERİMİZ KOKTU VE ÇÜRÜDÜ"

Şakir Yıldız, dün akşamdan bu yana oturduğu binada elektrik olmadığını iddia ederek, “TEDAŞ’ı 9-10 kez aradığımız halde gelip bir arızamızı gideremediler. Şu an Gaziantep’in şehir merkezindeyiz. Bu TEDAŞ’ın rezilliğidir. Bu nasıl bir rezilliktir? Böyle olur mu? Dolaptaki malzemelerimiz koktu. TEDAŞ dün akşamdan beri buraya ulaşıp arızayı gideremedi. Kaçıncı çağda yaşıyoruz biz? Dolaptaki eşyalarımız koktu ve çürüdü. Hepsini kaldırıp çöpe atacağız" dedi.

Bir diğer vatandaş Mehmet Güler ise, “Bizim burada elektrik her zaman gider. Biz çok perişanız bu konuda. Gittiği zaman sürekli olarak 1-2 gün gelmez. Dolaptaki eşyalarımız çürüdü, bu sorunun bir an çözülmesini istiyoruz “diye konuştu.