Kalkınma Bakanlığı GAP idaresine bağlı Gaziantep Gençlik ve Kültür Evi gençliğin kişisel gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olmaya, sorunlarının farkına varmalarına ve problem çözme konusunda inisiyatif kullanabilmelerine yönelik düzenlediği eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep Gençlik ve Kültür Evi’nin eğitim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde “İletişim Eğitimi” düzenlendi. Kişisel gelişim uzmanı Ali İslam tarafından verilen eğitimde iletişim sorunları, örneklerle iyi-kötü iletişim ve iletişim engelleri gibi konular hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Eğitim boyunca yaygın eğitim teknikleri kullanılarak katılımcıların aktif olarak dahil oldukları bu eğitimde temsili canlandırmalar da yapıldı.

Eğitime farklı üniversitelerden gelen öğrenciler ile iletişim ve halkla ilişkiler alanında çalışanlar katılırken seminer sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ali İslam Seminerle ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin kendilerini tanımalarını, iş ve özel yaşamlarında doğru iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla böyle bir eğitim organize ettiklerini söyledi. Ali İslam, Gaziantep Gençlik ve Kültür Evi, YINFO-Gençlik Bilgi Merkezi Derneği ve O2 Turizm Gençlik Derneği ile ortak olarak yapılan bu eğitimin Gaziantep’teki sivil toplum kuruluşlarının iyi işbirliği içinde faaliyetler düzenlediklerini net bir şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

Gaziantep Gençlik ve Kültür Evi’nden yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde farklı alanlarda eğitimler düzenleneceği kaydedildi.