Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların hayata daha etkin katılımını sağlamak için kurduğu “Gaziantep Kent Konseyi Çocuk Meclisi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını temsilen katılan Sena Nur Yıldırım Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Fikir ve projeleriyle dikkat çeken Yıldırım bu süreçte önemli projelere imza atmak istediklerini ifade etti. Gectiğimiz günlerde toplanan Gaziantep Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, meclisin açılışında, yarının yöneticilerinin, bugünden şehrin yönetiminde söz sahibi olabilmelerinin demokrasinin en temel dayanaklarından birisi olduğunu ifade ederek çocukların gözünde, onların bakış açısıyla belirlenecek yol haritası sonucunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtmişti.

Dünyanın değiştiğini ve ihtiyaçların farklılaştığını sözlerini eklediğini hatırlatan Gaziantep Kent Konseyi Çocuk Meclis Başkan Yardımcısı Sena Nur Yıldırım, üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmek için üstün performans sergileyeceğini belirtti. Yıldırım yaptığı değerlendirmede Gaziantep’te yaşayan çocukların sorunlarının tespiti ve çözüm odaklı çalışmaların yürütülmesi için bir birinden farklı projeler hazırlayacağız dedi.

Gaziantep Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Sena Nur Yıldırım’ı tebrik eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Atanur Vergili, ’’Çocukların sorunlarını tespit edip çözümleri için öneriler getiren, yaşadıkları kentin sorunları ile ilgilenen, kendilerini demokratik bir ortamda ifade edebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geleneklerine, göreneklerine ve tüm toplumsal değerlerine sahip çıkan bir kuşağın yetişmesi için her türlü imkanı öğrencilerine sunan Gaziantep Kolej Vakfı ailesi olarak öğrencimiz Sena Nur Yıldırım’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" dedi.