Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 3. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmalarında GKV Özel Okulları öğrencileri Yeşim Ada Uçkun, İsmail Kara ve Cem Sinan Salıcı 3 birincilik ve 2 üçüncülük kazanarak yarışmaya damgalarını vurdular.

Şehitkamil Belediyesi Alleben1 Yüzme Havuzunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmasına 11 Kulüpten 7-14 yaş grubu 400 sporcu katıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, çok sayıda sporcu ve ailelerin izlediği yarışma öncesi sporcu tarafından açılış gösterisi sunuldu. Yarışmada Bahçelievler Spor Kulübü adına yarışan GKV 5-F sınıfı öğrencisi Yeşim Ada Uçkun 100 metre karışıkta il birincisi ve 50 metre sırtüstünde il üçüncüsü, Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü adına yarışan GKV 7-D sınıfından İsmail Kara 50 metre ve 200 metre serbestte il birincisi ve Gençlik Spor Kulübü adına yarışan 6-E sınıfı öğrencisi Cem Sinan Salıcı 50 metre kelebekte il üçüncüsü olarak sezonun ilk madalyalarını kazandılar.

11 kulübün minik ve yıldız yüzücülerinin kıyasıya kulaç attığı yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Gaziantep Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ömer Faruk Şiran tarafından verildi. Başarılı sporcuları kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili de spor yapma alışkanlığının önemine dikkat çekerek GKV Özel Okulları genelinde öğrencilerin spor yapma alışkanlığı kazanabilmeleri yönünde önemli çalışmalar yapıldığını ifade ederek sporculara ve onları yarışmaya hazırlayan antrenörlerine teşekkür etti.