Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Selami Memiş, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası” nedeniyle mesaj yayımladı.

GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, mesajında Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 76.yıl dönümünde minnet ve şükranla bir kez daha andıklarını ifade etti. Türkiye cumhuriyetinin bağımsızlığını Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu olduğunu belirten Memiş, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“ Tüm yaşamını bir ulusun var olma mücadelesi üzerine kuran ve bu yolda dost düşman tüm milletlerin takdirini kazanan Mustafa Kemal Atatürk, tarihe damgasını vuran büyük bir asker ve devlet adamıdır. Bizlere düşen en büyük görev ve ortak sorumluluk, onun bizlere emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkarak, fikirlerini gelecek nesillere aktarmak olacak. Bu vesileyle çağdaş Türkiye’nin kapılarını bizlere açan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 76. yıl dönümünde bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz"