Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrenciler, hazırladıkları yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine vererek örnek davranış sergiliyor.

İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara destek vermek amacıyla, Yüksekokul öğrenci temsilcisi koordinatörlüğünde Yüksekokul gönüllü öğrenciler yardımlaşma topluluğu tarafından temin edilen giyim ve gıda yardım paketleri dağıtıldı. İslahiye Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören gönüllü öğrenciler dolaplarındaki fazla giysileri ile yardımseverler tarafından verilen giysileri ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek birebir ellerine ulaştırmanın sevincini yaşadı. İslahiye Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Kubilay Munar konuyla ilgili şunları söyledi:

“Arkadaşlarımızla sosyal sorumluluk ve yardımlaşma ruhu gereği ilçedeki muhtaç kişilere yardım etmek ve destek vermek amacıyla öğrenci arkadaşlarımızdan temin ettiğimiz giysi ve gıda paketlerini dağıttık, kış gününde giysiye muhtaç olanlara destek vererek onlara yardımcı olmak istedik” dedi.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, “Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk ve yardımlaşma duygusuyla yüksekokul öğrenci temsilcisi koordinatörlüğünde yaptıkları davranış takdire şayandır, öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı kutluyorum” dedi.