Gaziantep-Adıyaman duble yol güzergahındaki Gaziantep-Araban ilçesi Karasu Çayı köprüsü üzerindeki kazalara davetiye çıkaran çatlaklar onarıldı.

Yoğun trafik akışı sağlanan Gaziantep-Adıyaman Duble Yol güzergahındaki Gaziantep-Araban ilçesi arasında bulunan Karasu Çayı köprüsü üzerindeki beton ekindeki tehlike saçan derin çatlak Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürlüğü ekiplerince onarılarak, kazalara davetiye çıkaran tehlike giderildi. Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Araban Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Karademir, "Bölgenin önemli karayollarından birisi olan Gaziantep-Adıyaman bölünmüş duble yolunun geçtiği Gaziantep-Araban ilçesi sınırları içerisinde akan Karasu Çayı üzerine Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından 2015 yılında yaptırılan köprüsünün üstündeki beton ekinde aradan geçen zaman içerisinde derin çatlaklar oluşmuştu. Bu çatlaklar yoğun trafik akışı sağlanan yolda sürücülere korkulu anlar yaşatıyor ve tehlike saçıyordu. Basında çıkan haberler üzerine bu derin çatlakların onarılması için inceleme yapıldı. İncelemenin ardından bu çatlaklar onarılarak, tehlike giderildi" dedi.

Karademir, Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve ekiplerine onarım çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.